Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
mnogo sladki prejivqvaniq
Автор: danieladimitrova67 Категория: Поезия
Прочетен: 112955 Постинги: 357 Коментари: 2
Постинги в блога от Май, 2018 г.
30.05.2018 11:49 - Стихотворение
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage Ти си моята любов
без теб не мога да живея
Искам те всецял в моята страст
Според другата участ не сме предопределени заедно
Аз за теб живея и ти ме прелъстяваш
Най-хубавата съблазън е да те притежавам
ти си моята реална любовкоято ме прави зависима

Мислех за нощите прекарани заедно-затова те прави щастлив.Не съм имала такава
гореща изненада досега.Всичко те прави така необходим за мен.

За твоята любов бих дала всичко-ти си моя храм на съкровениеСамо от горещите целувки присвоявам в мен взаимната ни обвързаност.

Така те искам че не мога да устоя на твоето излъчване.
Всичко което правиш ме възприема женазатова отсояваш нашата любов.
И товаи така храм в безкрая на желанието.
Категория: Поезия
Прочетен: 197 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 02.06.2018 10:14
 От възрастни огледални години.-рефлекция,отражение.
Беше индианското племе,когато се надигна с нож и се опита да се роди.От интимния огледален секс изкочи и се опита да се трансформира на красива и хубава жена с правна кафява физиономия.От първия й първичен инстинкт от работния секс филм за Лаура от Унгария от проститутска калкулаия.Там я хванаха новородена жена войници-изревнуваха че е женска и красива и от вийнишка манипулация я смалиха до детинщинаВзеха я от мулти груп в семейството хотелско за чувствителна манипулация и израстване от външен вид на птица от орелски произход.Семейството не й позволява женско положениено имаше работния секс.Филмово и моделско се занимаваше годиниРаботния секс имаше и в България.Учи и работи частно.С болница и съдебна палата имаше общо.Нещо от личния й живот беше криминално.В трудното време което живеем постоянно се убива.Загуби някои от роднините си възрастноприсъстваше на погребения.Огледална жена е -занимаваше се с секс и танци.Семейството което я поръча я държи за пленничка.Не е раждана от респектдисреспект секс интимно-също върши действието да прави секс.Не е имала точно женското положениено си поживя временно лично.Имала е общо с личните права в личния живот.Харесваше мъжете си с които имаше общо.С женско положение се вряха други жени.Интимно я заключиха и и забраниха да има общо.Лично се опитада се освободи,но не успя от запазените й женски идентефикации-забраниха й с мъжете си да се ангажира и обвързва.От други причини и работи се застоява да бъде състоятелна.
Категория: Поезия
Прочетен: 289 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.05.2018 11:39
Венера -възрастна дъщеря и жена от сексуално но и от семейно място Няма да да даде права по лично положение и сексуалност. Не е партида по реалната регистрация документ-работна е от сексуалистко положение място. Семейно е живяла перосонално и имеперсонално.
Категория: Поезия
Прочетен: 146 Коментари: 0 Гласове: 0
30то средни критически години-иновации и въздържане от други клубни работи лична карта и инициал от частни училища.Личен живот според права от друга държавна националност-възрастна калкулация място. къщичка и живот според местожителство. Универсална физиология според спортно танцувално място. Секси за спорта и за здраве Други интимни отношения -всякакви Огледална Лаура-сексуалистка възрастна-мъж жена хомосексуална от мъжки произход секс Венера дори попаднала сексуалистко семейно-новородена жена-негенетична по работа частна и семейна в България смалявана и променяна до някакъв стандарт визия в България от първичен инстинкт и Индиана Джоунс филм по произход. Войнишка женска идентефикация от самото начало със забрана да се виждат жени с нея дори и в сексуалистко семейство-забранено е по имперсоналния начин партидно живеене на сания работен документ инициал живеене и задължение. Без интимно задължение от интимна сексуалност. Медицинска диагноза невалидна спрямо семейно възприемане според частни политически и икономически работни места и училища. Секс-била е ангажирана в отношения-раждала вече женско деца почти без брак и сватба и постоянно живеене.
Категория: Поезия
Прочетен: 146 Коментари: 0 Гласове: 0
Иновацията създава Европейското съединение.Превръща се в знанието на преобразуването на интелигентите компании на предварителното.Създаване на превърнаните неща в дейност,която не оотлага разбиране за действията на нещата според постоянството на определените дейности и имам каво да ти кажа за някои от всичките компоненти,които обуславят останалото.История на постигнатите оформления.Приктийте необходимото и горещите комбинации са от книгата на добрите рецепти.За последните години ще намерите рецептите и идеите за сервирането на нещата на масата за комшийкте.Приготвено е всичко според предлагането.С хубавото не бива да се прекалява.Не можеш да забравиш поднесеното и всичко се прави според възможността лично да се възприемаш и да имаш някакво усещане за предопределение на същноста.В цялата самоличност имаш според забравата на актуалното.Съмнението на сегашните неща не мога да забравя.Всичко хубавокоето преживях.За мен беше женско възприемане и удоволствие лично. Да бъда над Трябва да успея да се върна. Себе си отстоява личното
Категория: Поезия
Прочетен: 115 Коментари: 0 Гласове: 0
По-добре е да ме искашотколкото да отделяш време за други неща.Чувствата обикновено са ползваниза да ни тласнат към посланието да обичаме с цялото си сърце-мога да бъда красива само за този който ме желае.Накрая свободните щастливци споделят елите за предствянето към любовта-поставя се стойностното общество в победа.Майката и бащатакоито формят семейство се осигуряват със сигурност и положение.За теб моя любов е всичкокоето исках да направя.По-голямата част от задълженията остават за другите нужди-които ни правят необходими и доволни от усещането за удоволствие и действителност.Това е същаествуването и преживяването от естественото общочовешко възприемане на инциала-други създания извънземни.-или Богове и Богини.Твоя живот ме раздели стеб когато ти направих семейност.Открих другия си съпругкогато съвсем случайно отидох до магазина да си купя ментата.Стана ми тъжно че не можах да наперя подходящ сютиен и блузата ми очертаваше приятно гърдите.Мъжа ме забеляза и се запознах с него.За първи път се любехме и ни сстана приятно интимно.-останахме заедно.-Не искам да изпитвам ревност,защото я обичам и преживявам-вссичко което съм изпитал е любов и страст към неяВъв всеки момент искам да я целувм,да усещам че си е моя лично. Приятна ми е сигурноста да ми е комфортен.Правихме любов до горещата камина и изпитахме безумно желание да прекараме дните и нощите си безумна наслада...
Категория: Поезия
Прочетен: 173 Коментари: 0 Гласове: 0
09.05.2018 14:07 - Sweetheart
Приказките за любовната споделеност в съня на реалното на практика. -Мога да бъда с теб да имаме желаното. Да се взема с любовта на живота си. Средни критически възрасти-30 чувства нестабилни според идентичност. женско положение-мъжко права равни по идентефикация различни работни различни работни години Обща отговорност Лична самоличност-реална идентефикация. друго име-някакво възприемане След работата се срещат да обслужат клиен за нужда според друго заплащане. Тя изглежда красива според живеенето получават работа в заплащане в пари Правят си общаработа. Отделят работа за отчета нагледн за вече направените неща. Едни и същите
Категория: Поезия
Прочетен: 126 Коментари: 0 Гласове: 0
Преживяваме с видимия момент.Чакаме да приготвим планираните и съвременни материали.Създава се приятно и впечатляващо присъствие от времето за удоволствие.Ергенското парти е романтично и се прави чрез нежни секс изненади.Бихме искали да подредим масата и да създадем приятна атмосфера,както и удобства за незабравими моменти.Прибавяме предварително за предстоящите вечери условията за направата на нежните и приятни моменти.Скритите поводи от празници-ни правят заслужаващи от уважение на масата.Получава се предварителното подготвяне на естественото нещо-работи се активно в общността.Стараем се времената на нашата личност да са интересни спрямо познатото усещане от очарования.Очакването на познатия резултат е естествено и културно.Творчеството е просто,защото произведенията са съставени от модните тенденции.Междувременно с човешкото здраве.Чудесното име доказва за изненадващо добрия резултат.Представете си направата на определена легенда е съобразно определено приспособяване към перфектно получаване и безспорно качество в модната индустрия.
Категория: Поезия
Прочетен: 112 Коментари: 0 Гласове: 0
Заприличва ми познанството в повтаряща се целувка.Бях уличница и ме прибра при него.Нямах никакъв проблем-никога не ме ме върна-запази ме заключена при него.Да разпореждаш времето с мен е отделно и лично отошение.Не ми дреме за гадния живот,който съм имала-това е друга тежка съдба.Вратата на познанието е в твоетои моето състояние-в което ти ме пазиш само при теб.Господине ще готвя за теб.Приготвяш удоволствията за мен в съвсем друго усещане.На малките пазари става семейното положение и не е скъпо.Скъпа никога няма да ти изневеря,оценявам лекия и лесния ти труд.Прости ми за изключителното и обичайното в теб.Ти си в собствените ми сигурни ръце.Обятен и личен си за мен в моята закрила и сила.
Категория: Поезия
Прочетен: 124 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: danieladimitrova67
Категория: Поезия
Прочетен: 112955
Постинги: 357
Коментари: 2
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Май, 2018  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031