Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
mnogo sladki prejivqvaniq
Автор: danieladimitrova67 Категория: Поезия
Прочетен: 111707 Постинги: 357 Коментари: 2
Постинги в блога от Февруари, 2018 г.
2  >  >>
28.02.2018 11:11 - Zashtoto-sex
До преди година и половина не бях правила секс. Бях много притеснителна и ме беше срам. Имаше едно момче обаче с което ходих което много обичах и с което ми бе първия път. Той обаче ме нарани много и след като скъсахме почнах да правя просто секс с 1 момче от даскало. След още няколко пъти вече не можех без секс. Особено от няколко месеца. Постоянно ми се прави и почти не мисля за друго. В училище, в нас.. мисля само за секс. Правих го с още момчета, някои от тях бяха и над 20 годишни, а миналата седмица го правих с един семеен комшия на 41 години. Много се възбуждам като го правя с непознати момчета и мъже или такива които са обвързани или по-големи - вече съм правила свирки на няколко семейни приятеля 30+. Самото усещане ме привлича. След случката миналата седмица се притеснявам дали не прекалявам вече. Вие какво мислите?Да намаля ли секса или да продължа така ? И ако го намаля как да стане като вече мисля, че съм пристрастена ?
Категория: Поезия
Прочетен: 137 Коментари: 0 Гласове: 0
Насилих я да прави секс след изневяра Начало → Споделени секс истории → Насилих я да прави секс след изневяра Здравейте аз съм момче на 23 години имам приятелка, която е на 22. Сексът е страхотен, задоволява ме с една дума. Ама както знаете има мъже, на който им писва да чукат една и съща жена… Насилих я да прави секс след изневяра Насилих я да прави секс след изневяра Беше ми „писнало“ от приятелката ми и реших докато я няма вкъщи са се изчукам с една приятелка. Викнах я в нас, забавлявахме се. Започвах да я събличам, а тя обарваше надървеният ми хуй – искаше да лапа беше ясно … Та както си разгорещихме ние, така и изведнъж приятелката ми се прибра. Бях шокиран и уплашен. Тя почна да плаче и да бяга из апартамента. Естествено другото момиче си тръгна, а аз тичах след приятелката си. Влезе в една стая и беше зад вратата. Опитвах се да отворя но не успявах – и след десет, двадесет минути увещания и обещания, все пак влязох. Почнах да й казвам че я обичам, че я искам. А тя и дума не продумваше. Не издържах и почнах да я целувам да й говоря мили неща. Постепенно тя се успокои и започна да ми се отдава. Аз само това и чаках – още не беше изтрила сълзите си и й го набутах в устата. Надървих се още повече, когато тя почна да плаче отново и да се съпротивлява. Не знам какво ми стана ама полудях! Тя не искаше да го прави, а аз я карах насила… Не след дълго се изпразних на устата й. Беше ми супер яко… Тя не казваше нито дума аз също… Обърнах я и започнах да я чукам отзад – отново голям рев! Ама без болка няма нищо 😉 … На другият ден опитах да я чукам пак, ама ми се дърпа … И вече започвам да чуствам вина – какво да правя?
Категория: Поезия
Прочетен: 348 Коментари: 0 Гласове: 0
Всичките любовни писма имаха за задачата да разкажат за секс историите за обвързващите отношения на тези,които сме обичали сексуално.Не искках да се прекъсват отношения заради семейни положения.Мислех си че според замисъла и съдържанието можем да подплатим нашето според изисквания и според желания.Не съм имала в предвид да оставям нещата в ръцете нна другото мнение иотношение-на другото разбиране.Мислех че според годините и успешните неща можем даа се предразположим лично.Не знаех че всичко това е за харесването само на привидното.С много любов бяха направените лично неща под отговорност и се имаше наапредвид това което може да се изживее за да се прави нещо според обучението и релаизацията.Ето и усспешно свършената дейност,за да правим всичко за успешно и общо развитие.Да,исках това.
Категория: Поезия
Прочетен: 149 Коментари: 0 Гласове: 0
Само тя и той-обвързващи отношения с подходящ любим. Погледни ме-сексуалното на голото тяло в романтиката на нежната нощ.Романтичното на две голи тела в приятната вечеря на прелъстяването.Самото съблазняване и красотата с любимия в секса.Романтичния секс и цяла нощ-цял приятен момент.ѝприятните секс изненади по белъо и приятното прекарване в правене на любов.Любенето в чаршафа на никаквицата е нежно и приятно в чаршафа на любимия.Сексуално страстна любов от интимност.Пърфюма и изкъпването с мъжа е сладоста от дивната голота и красота с него.Сладките секс удоволствия са причина за опознаване и сближаване един с друг.Чувствата на изтънченото са багрени с ласка и нежности-примамващата тъмнина е изтънчена и гореща страст от изживявания.Силната любов и чувства ги правят неразделни един от друг-двамата заедно. Навсякъде ме целуни за да те обичам силно. За страстната любов Главната секс история Страстта на силните чувства. Парите,Модата и работата в частното хотелско общество. Секса и селото Секса и града
Категория: Поезия
Прочетен: 217 Коментари: 0 Гласове: 0
Едва ли другото което се случва е толкова важно за интимните отношения.Победата над самобитната същност е победа над любовта,която правят човешките инстинкти въплатени в отдаването.В дългите самотни нощи поривите на сърцето са отгечени и уморени.Липсата на развития успява да се протипоставя на въздържащата сила-период от време на революция-новото време когато щастието за двама е краткоДрамата е безмилостно жестока,човешката съдба е на границата между принципите и моралите на човешката съдба.Датите ни инстинкти са въплатени в страстна любов.Самотните нощи когато тя се чувствала отчаяно влюбена.Въздържащата сила на любовта успява,щастието за кратко.По дълго време сме щастливи от различните обстоятелства и позволени условия да живеем според щастливите си принципи.Според другите различни норми и отношения щастието преобладава в постоянство и лична свобода-трайно човекът е пробуден от любовната личност и властва над физическото оцеляване.Създава се и се разпространява друг генетичен род.Терминът на всяка жена се уважава.Добре дошли в користа на големите и бездушеието на малките в различните семейни положения.Получават се ралични лични положения-мъжки и женски желания за победа.Самобитното семейство придържва принципи и разбиране за начина на живот.По всекиму различно.Разбираемо е писателството да е разбрано в цялостен замисъл на женски учителски характер.Дългоочаквания момент беше в сексуалната култура. Майната ми си еба путката заспала.
Категория: Поезия
Прочетен: 125 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 27.02.2018 08:23
26.02.2018 12:23 - Графа
Отровни стрели
Категория: Поезия
Прочетен: 119 Коментари: 0 Гласове: 0
Справянето с нуждата е вероятно според това напълно да се очаква подходящото въздействие от дадена информация.Свързвам нещата с оправянето на направените постижения.Трябва да се приспособим към работата,което си е изкуство и творчество.Предстоящото приготвяне налагат рецептите за приятно прекарване.Организацията е фотография и е част от личния живот.Срещата с иновационните кариери е проба в дейноста.Усеща се социалната цел от лични истории и чувствата се изслушват разбрано и подкрепящо.Любовната топлина е крехка на години и остава за цял живот.Сплотяването е ценно за обичането.
Категория: Поезия
Прочетен: 117 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.02.2018 11:48
26.02.2018 11:32 - Общия език
Любовта е съществена особено когато е споделена.Любовта е от значение когато остави целия ми живот-може да залезе и аз да не намеря своята творческа сила да продължавам да се занимавам със своите значими и интересни неща.Не всичко трябва да се състои в материалното.С цялото си сърце искам да се влюбя и да обичам истински.Според другото нещо което предвещава страст и романтика-трябва даа се има в предвид че другото нещо е според възможността да си намерим подходящото и истинското и различното от всичките с които можем да имаме общо.
Категория: Поезия
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове: 0
Аз исках да бъда с теб.Обаче различните работни положения за различните неща са според нещата,които ни правят силни в предверието на това което искаме.Не съм имала всичко.Но поне направих да имам това което желая.Така може да имаме всичко което си мечтаем.Обаче не всеки може да оцени това.Освен ако нещата не са познати на общото казано,за да се отървем от работата,която ни прави с отделни уважение не със лошо.Според всичко остави ли момичето да си живее според други отношения в свободна къщичка и удоволствено отделно семейство,за да те обичам.
Категория: Поезия
Прочетен: 118 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.02.2018 11:26
image 
Категория: Поезия
Прочетен: 110 Коментари: 0 Гласове: 0
imageimageimageimageimageimage 
Категория: Поезия
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове: 0
imageimageimageimage 
Категория: Поезия
Прочетен: 119 Коментари: 0 Гласове: 0
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: danieladimitrova67
Категория: Поезия
Прочетен: 111707
Постинги: 357
Коментари: 2
Гласове: 41
Архив
Календар
«  Февруари, 2018  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728